Rólunk

Cipő bőrök, bőr alapanyagok

A bőrök szabvány és jó minőségű anyagok. A különböző bőráruk, különböző termékek készítésére alkalmasak. A marha bőráruk a méretes és ortopéd cipők elkészítéséhez megfelelőek. Ebből a fajta bőrből széles színválasztékot tartanak, valamint lehetőséget nyújtanak további egyedi színek gyártattatására is.

A borjúbőrök kifejezetten jó minőségű, puha tapintású, vékony, jellemzően női cipőhöz ajánlott.

A velúr és nubuk bőrök a legjobb minőségben érkeznek Olaszországból, melyek színárnyalatai a legújabb divattrendeket követik.

A kecske bőrök puha tapintású, vékony anyagok.

A cég innovatív tevékenységet is folytatott a magyar piacra vonatkozóan, mivel ők vezették be a kemény bőráruk forgalmazását a hazai kereskedelemben. A keményáruk a következő termékekből állnak: marha nyak, marha kruppon és marha has rész.

A cég foglalkozik ezen kívül a cipő béléséül szolgáló anyagok forgalmazásában, melyek a sertés színbélések és a vasalt hasítékok választéka.

A bőrök szabvány és jó minőségű anyagok, melyeket bizonyos színkódok alapján tartanak nyilván, ami fontos tényező, hogy a szállításkor ne keveredjenek össze az árucikkek. A bőrök között megtalálható a legjobb ortopéd- és divatcipős minőség, de olcsóbb kategóriás, valamivel gyengébb minőségű anyagokat is tudnak kínálni raktárkészletükből. A cipő-gyártók mellett egyre több bőrdíszműves és alkalmi, illetve divattáska készítő keresi fel ezt a céget, a jó minőségű vagy éppen egyedi termékkínálatuk miatt.
divider.png

NUOVAPELL

Miért érdemes a Nuovapell Kft-t választani?

  • 20 éves piaci tapasztalat
  • Több mint 15.000m2 folyamatos raktárkészlet
  • 90%-ban kizárólag folyamatos gyártásból származó minőségi bőrök, nem stock-maradék tételek, így a vásárlóink mindig ugyanazt kapják színben és minőségben egyaránt minden tételünkből, utánrendelés könnyű.
  • 5 típusú nappabőr, 5 féle árkategóriában, több mint 15 színvariációban és több mint 20 féle színű nubuk bőr
  • Házhozszállítás egy nap alatt a színkódok alapján
  • Sertés bélés, marhabélés, hasítékok, ráma és keményárú nagy választéka.
  • Számos hazai bőrkereskedés is minket választ árubeszerzés céljából
  • Kedves, barátságos környezet és kiszolgálás
A Nuovapell Kft egész csapata elkötelezett a magyar cipőgyártók mellett, megfelelő minőségű alapanyagokkal törekszik arra, hogy segítse a piacon betöltött szerepük megőrzését és hozzájáruljon a fejlődésükhöz.
nuovapell.jpg
0
év tapasztalat
0
állandó beszállító
0
elégedett partner
0
m2 leszállított bőr
divider.png

NUOVAPELL

Csapatunk

Nagyistók Zoltán
Nagyistók Zoltánügyvezető
+36-20/539-0523
Nagyistók Dániel
Nagyistók Dánieldaniel.nagyistok@nuovapell.hu
+36-30/636-4216
Kiss József
Kiss JózsefRaktárvezető
+36-20/556-1877
Róka Erika
Róka ErikaRaktárvezető
+36-20/229-6164
divider.png

NUOVAPELL

Rólunk mondták

rolunk-mondtak.jpg

Rólunk

A Nuovapell Kft. egész csapata elkötelezett a magyar cipőgyártók mellett, megfelelő minőségű alapanyagokkal törekszik arra, hogy segítse a piacon betöltött szerepük megőrzését és hozzájáruljon a fejlődésükhöz.

Kapcsolat

  1047 Budapest, Attila út 32-34.

  nuovapell@nuovapell.hu

  +36-20/229-6164

©2024. Nuovapell Kft., Minden jog fenntartva!